2013 KPSS branş sıralamaları açıklandı

2013 KPSS branş sıralamaları açıklandı
KPSS sıralamaları açıklandı. ÖSYM branş sıralamasını açıkladı. ais.osym.gov.tr adresinden girerek sıralamanızı öğrenebilirsiniz.

KPSS sıralamaları - ÖSYM Branş sıralamaları -2013 2013 KPSS sıralamaları sorgu ekranından öğrenilebilecek. 2013 KPSS bölüm sıralamanızı görmek için aktif olan linki tıklayınız. Merakla beklenen ÖSYM KPSS sıralamaları ÖSYM ile eş zamanlı olarak açıklandı.

2013 KPSS GKY ve Eğitim 6 Temmuz"da ve ÖABT ise 13 Temmuz"da yapıldı. Sonuçlar geçtiğimiz hafta açıklandı ve puanlarını öğrenen adaylarda şimdiden tercih ve atanma heyecanı başladı.

ÖSYM Branş sıralamaları aktif linki burada! İşte merakla beklenen KPSS sıralamaları 2013.

KPSS SIRALAMALARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İslem yapmak istediğiniz aktif sınav seçilip , 2013 kpss seçilecek ve menüden branş sıralamasına girerek sıra görülebilecek.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.