2013 KPSS Sorularını ÖSYM İsterse Yayımlamayabilir

2013 KPSS Sorularını ÖSYM İsterse Yayımlamayabilir
Yapılacak KPSS'nin soruları yayınlanmayabilir. ÖSYM tarafından yapılan sınavların soru ve cevaplarının yayınlanmamasını içeren düzenleme bu haftaya yetişebilir. Yetişirse, ÖSYM isterse sorular yayımlanmayabilir.

Hatırlanacağı üzere, torba kanunda, ÖSYM tarafından yapılan sınavların sorularının yayınlanmamasına dair bir düzenleme olduğunu belirtmiştik. Söz konusu düzenleme, Plan ve Bütçe Komisyonunundan da geçmiştir.

Sadece düzenlemenin Genel Kurulda kabul edilmesi ve Cumhurbaşkanı Gül'ün onayının akabinde Resmi Gazetede yayımlanması kalmıştır. Bu süreç, yani Resmi Gazetede yayım süreci 10 Temmuza kadar gerçekleşirse ÖSYM bu hafta sonunda yapacağı KPSS soru ve cevaplarını yayınlayabilir.

İŞTE KOMİSYONDAN GEÇEN DÜZENLEME

"Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından uygulanan sınavlara ait soru ve cevaplar bu Kanun kapsamı dışındadır."

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.