2013 OGES EK Tercih Yerleştirme Sonuçları Açıklandı - Tıkla öğren

2013 OGES EK Tercih Yerleştirme Sonuçları Açıklandı - Tıkla öğren
2013 ORTAÖĞRETİME YERLEŞTİRME SİSTEMİ EK TERCİH YERLEŞTİRME SONUÇLARI için tıklayınız...

MEB e okul SBS ek kontenjan sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenci velileri tarafından ziyaretçi akınına uğradı. SBS ek kontenjan sonuçları MEB E Okul tarafından açıklandı. SBS ek-yedek yerleştirme sonuçları meb e okul ile aynı anda

MEB E Okul en yoğun günlerini yaşıyor. MEB E Okul'da SBS ek tercih heyecanı var. MEB tarafından tatnınan son tercih hakkını kullanan öğrenciler SBS yedek yerleştirme sonuçlarını öğrenmek için MEB ve E OKUL sitelerine akın ediyor. MEB tarafından yapılan açıklamaya göre SBS ek-yedek yerleştirme sonuçları 16 Eylül Pazartesi günü açıklanacak. SBS ek-yerleştirme sonuçlarının 16 Eylül'de açıklanması hem öğrencilerin hem de velilerin tepkisine sebep oldu. Okulların başladığı gün yedek yerleştirme sonuçlarının açıklanacak olması öğrencilerin hangi okula başlayacağı sorusunu doğurdu.  Milli Eğitim Bakanlığı (MEB ) sınavla öğrenci alan okullardan boş kalan kontenjanları için ek yerleştirme yapacak. Boş kalan kontenjanlar 9 Eylül Pazartesi günü açıklandı. Sonuçlar ise E-okul sistemi üzerinden duyurulacak.

2013 ORTAÖĞRETİME YERLEŞTİRME SİSTEMİ EK TERCİH YERLEŞTİRME SONUÇLARI için tıklayınız...

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.