2013 PYBS Soruları Nasıldı Zormuydu Kolaymıydı Yorumları 9 Haziran 2013

2013 PYBS Soruları Nasıldı Zormuydu Kolaymıydı Yorumları 9 Haziran 2013
2013 PYBS Soruları Nasıldı Zormuydu Kolaymıydı Yorumları 9 Haziran 2013
Koca bir sınav daha sona erdi. PYBS (Parasız Yatılılık Bursluluk Sınavı) kimisine kolaydı kimisine zor. 2013 PYBS Soruları nasıldı. 2013 PYBS Soruları zor muydu kolay mıydı. Sınava giren öğrencilerin PYBS sınav yorumları en hızlı şekilde bu sayfada.

Saat 10:00′da başlayan PYBS sınavı sorunsuz olarak gerçekleştirildi. Öğrenciler sınavdan çıktı heyecanla 2013 PYBS sınavı nasıl geçti PYBS soruları zormuydu kolaymıydı Öğrencilerin bir kısmına göre 2013 PYBS soruları zordu bir kısmına göre ise kolaydı. Sınavdan çıkan öğrencilere sorduğumuzda genelde matematik sorularında zorlandıklarını ifade ettiler.

PYBS sınav soruları ve cevapları MEB tarafından yayınlanma izni verildiği an bu sayfada sizlerle. PYBS sınavına ilişkin değerlendirmeler ve siz değerli öğrencilerin yorumları bu sayfada olacak.
 
2013 7. Sınıf PYBS Sınav Soruları Nasıldı? Ankete katılmak için tıklayınız

2013 6. Sınıf PYBS Sınav Soruları Nasıldı? Ankete katılmak için tıklayınız
 
2013 5. Sınıf PYBS Sınav Soruları Nasıldı? Ankete katılmak için tıklayınız
 
PYBS (Parasız Yatılılık Bursluluk Sınavı) zormuydu kolaymıydı sınava giren arkadaşlar yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.
 

Kaynak:Ensonhaber

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
12 Yorum