2013 SBS Fen Liseleri kayıt için istenen evraklar neler

2013 SBS Fen Liseleri kayıt için istenen evraklar neler
2013-2014 SBS asıl yedek kayıtları 12-16 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacak.

Tüm Öğrenciler İçin
1. Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi
2. 6 adet iadeli taahhütlü posta pulu veya pul bedeli (iletişim bedeli olarak kullanılmak üzere)
3. 4 adet vesikalık fotoğraf

Paralı Yatılı Öğrenciler İçin Ek Olarak
1. Sağlık raporu “Yatılı olarak okumasında sakınca yoktur” ibaresi bulunacaktır.(Aile sağlığımerkezlerinden alınabilir.)
2. Sınava girdiği öğretim yılında ve daha önceki yıllarda “tasdikname ile uzaklaştırma” veya daha ağır bir ceza almadığını gösterir belge (öğrencinin mezun olduğu okul müdürlüğünden alınacaktır.)
3. Paralı yatılılığın ilk taksiti olan ............TL Ziraat Bankası/BALGAT şubesi nezdinde bulunan ............Fen Lisesi ........ no’lu pansiyon hesabına yattığına dair dekontu ibraz edeceklerdir.

Parasız Yatılı ve Burslu Öğrenciler İçin Ek olarak
1. Öğrenci, mezun olduğu okulda parasız yatılı veya burslu okuyorsa bunun belgesi (Öğrencinin mezun olduğu okuldan alınacak)
2. Sağlık raporu “Yatılı olarak okumasında sakınca yoktur” ibaresi bulunacaktır.(Aile sağlığı merkezlerinden alınabilir.)
3. Sınava girdiği öğretim yılında ve daha önceki yıllarda “tasdikname ile uzaklaştırma” veyadaha ağır bir ceza almadığını gösterir belge (öğrencinin mezun olduğu okul müdürlüğünden alınacaktır.)
4. Ailede kişi başına düşen yıllık gelirin 5790 TL’nin (2013 PYBS KLVZ) altında olduğunu gösteren (Ek:1) beyannamesi.
5. İlköğretimde Burslu olarak öğrenim görenler EK-1 Aile Durum Belgesini düzenleyecek, önceden BURSLU olduğuna dair resmi yazıyı, mezun olduğu okuldan alarak EK-1’e ekleyeceklerdir.

Kayıt için istenen evraklar okulara göre değişiklik gösterebilir . Bu nedenle kayıt işlemine gitmeden önce mutlaka ilgili okulu web adresinden ziyaret ederek kayıt için istenen evrakları inceleyiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.