2013 SBS Sınav Giriş Yerleri - Giriş Belgesi Yazdır

2013 SBS Sınav Giriş Yerleri - Giriş Belgesi Yazdır
2013 SBS Sınav Giriş Yerleri - Giriş Belgesi Yazdır

8. sınıf öğrencileri için SBS sınav giriş yerleri 27 Mayıs 2013′te belli olacaktır. Sınav giriş belgelerini, öğrencilere okul müdürleri vereceklerdir. Öğrencilerin ek bir işlem yapmasına gerek yoktur.

Fotoğraflı sınav giriş belgesinde öğrencinin kimlik bilgileri ile sınava gireceği sınav bölgesi, bina, salon ve sıra bilgileri yer alacaktır. Öğrenci, sınav giriş belgesinde yer alan sınav bölgesinde, binada, salonda ve sırada sınava girecektir.

Sınav giriş yerlerinizi sınava gitmeden önce ziyaret ediniz.

SBS SINAV GİRİŞ BELGELERİ

  • Fotoğraflı sınav giriş belgesi 27 Mayıs 2013 tarihinden itibaren http://www.meb.gov.tr veya http://oges.meb.gov.tr internet adreslerinden okul müdürlükleri tarafından renkli olarak alınacak, mühürlenerek onaylandıktan sonra öğrenciye teslim edilecektir.
  • Fotoğraflı sınav giriş belgesinde öğrencinin kimlik bilgileri ile sınava gireceği sınav bölgesi, bina, salon ve sıra bilgileri yer alacaktır. Öğrenci, sınav giriş belgesinde yer alan sınav bölgesinde, binada, salonda ve sırada sınava girecektir.
  • Doğal afet, yangın ve benzeri olağanüstü durumlarda Bölge Sınav Yürütme Komisyonu’nun teklifi üzerine Başkanlığın uygun görüşü ile öğrencinin sınav yeri değiştirilebilecektir.
  • Fotoğraflı sınav giriş belgesini kaybeden öğrenciler, belgenin yenisini başvuru yaptığı okul müdürlüklerinden alabilecektir.
  • Yurtdışından sınav başvurusu yapan öğrencilerin sınav giriş belgesi 27 Mayıs 2013 tarihinde, (EK-1) “2013-SBS-Yurt Dışı Başvuru Formu” nda belirtilen e-posta adresine gönderilecektir. Öğrenciler elektronik ortamdan aldıkları sınav giriş belgesini bulundukları ülkedeki eğitim ataşeliklerine onaylatacaklardır.
  • Sınav giriş belgesini alamayan öğrenciler sbs8@meb.gov.tr elektronik posta adresinden Bakanlığımıza ulaşabileceklerdir.
  • Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin sınav giriş belgesinde, kimlik bilgilerinin yanında sınavda alacağı özel hizmet durumu yer alacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.