2013 SBS Sınavı Soruları Nasıl Olacak

2013 SBS Sınavı Soruları Nasıl Olacak
2012 2013 eğitim Öğretim yılı başladı. Eğitim Öğretim yılı ile birlikte SBS ( Seviye belirleme Sınavı ) çalışmaları da artık başlamış oldu.

Milli Eğitim Bakanlığının açıklamalarına göre 2013 yılında SBS son kez yapılacak.

2013 SBS sınav sorularının önceki yıllara göre eşit zorlukta olmasını bekliyoruz.  Ancak 4+4+4 yeni eğitim sisteminin getirisi olarak bazı okul türlerine aşırı bir yönelme gerçekleşebilir. Ancak genel anlamda 2013 SBS yerleştirme puanlarında ciddi bir dalgalanma beklemiyoruz.

2013 SBS’ye hazırlanan öğrencilerimize tavsiyemiz, SBS çalışmalarını zaman yaymalarıdır. 8. Sınıf öğrencilerinin yaptıkları en büyük hata , okulun başlarında çalışmayıp 2. döneme bütün çalışmaları sıkıştırmaları oluyor. Bu çok yanlış bir uygulama. Daha planlı ve geniş zaman aralıklarıyla işi baştan sıkı tutmak gerekiyor.

2013 SBS Sorularının zor ya da kolay olması gibi bir durum yok. SBS soruları sizin çalışmanıza göre zor ya da kolay olacak. Sonuç olarak SBS bir sıralama ( yarış ) sınavı , size zorsa herkes için zor olacak. Bunun bilinciyle çalışmanızı tavsiye ediyoruz. 2013 SBS’de tüm 8.  sınıf öğrencilerimize gönülden başarılar dileriz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.