2013 SBS Soruları Nasıldı Zormuydu Kolaymıydı Yorumları

2013 SBS Soruları Nasıldı Zormuydu Kolaymıydı Yorumları
Koca bir sınav daha sona erdi. SBS (Seviye Belirleme Sınavı) kimisine kolaydı kimisine zor. 8. sınıf öğrencileri daha iyi bir liseye yerleşebilmek için bugün SBS’de sınavında mücadele verdi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sorunsuz bir sınav gerçekleştirildi. 2013 SBS Soruları nasıldı. 2013 SBS Soruları zor muydu kolay mıydı. Sınava giren öğrencilerin SBS sınav yorumları en hızlı şekilde bu sayfada.

Saat 10:00′da başlayan 8. Sınıf SBS sınavı sorunsuz olarak gerçekleştirildi. Öğrenciler sınavdan çıktı heyecanla 2013 SBS sınavı nasıl geçti SBS soruları zormuydu kolaymıydı Öğrencilerin bir kısmına göre 2013 SBS soruları zordu bir kısmına göre ise kolaydı. Sınavdan çıkan öğrencilere sorduğumuzda genelde matematik sorularında zorlandıklarını ifade ettiler.

SBS sınav soruları ve cevapları MEB tarafından yayınlanma izni verildiği an bu sayfada sizlerle. SBS sınavına ilişkin değerlendirmeler ve siz değerli öğrencilerin yorumları bu sayfada olacak.

SBS (Seviye Belirleme Sınavı) zormuydu kolaymıydı sınava giren arkadaşlar yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
39 Yorum