2013 SBS Soruları ve Cevapları 8 Haziran MEB

2013 SBS Soruları ve Cevapları 8 Haziran MEB
2013 SBS sınavı , 8 Haziran 2013 Cumartesi günü yapılacak. 2013 SBS’ye girecek olan öğrenciler sitemize SBS Soruları 2013 nasıl olacak.

SBS (Seviye Belirleme Sınavı) 2013 zor mu olacak kolay mı şeklinde sorular yöneltiyorlar. Bunu cevabını birkaç gün sonra öğreneceğiz. SBS’ye artık birkaç gün kaldı. 8 Haziran 2013 SBS Soruları ve Cevap Anahtarı Bu Sayfada Sizlerle Olacak: 

2013 SBS Sınav Soruları ve Cevapları Sınavdan Hemen Sonra Bu Sayfada

2013′te uygulanacak SBS’de okul puanları her şeyi değiştirebilir. Yabancı dil testinin puan değeri arttırıldı, en değerli test yine Matematik.

Önceki yıllarda 6, 7 ve 8′inci sınıfta 3 kez yapılan SBS sistemi sona erdi. 2013 SBS’de sadece 8′inci sınıfta öğrenciler girecek. Sistemde önemli değişiklikler var. Puan hesaplamasında kullanılan test ağırlık katsayıları ile puan hesaplama yöntemi tamamen değişecek. Yabancı dil testinin ağırlık katsayısı 1′den 2′ye yükseldi. Yeni uygulamada okul puanlarının önemi ve ağırlığı çok artıyor.

Sınav soruları Görsel Sanatlar,Teknoloji ve Tasarım, Müzik ve Beden Eğitimi dışındaki zorunlu derslerden oluşuyor. Sınavda yer alacak testler, soru sayıları ve katsayıları çok önemli hale geldi.

2013 SBS Soruları Zor mu Olacak Kolay mı ?

SBS sınavında sıralama önemli olduğu için soruların zor ya da kolay olması öğrenciler açısından aslında çok da önem taşımıyor. Çünkü zor soru herkese göre zor; kolay soru herkese göre kolay olacak. Haliyle SBS’den alınan puandan ziyade, SBS başarı sıralaması daha çok önemlidir.

8 Haziran 2013 SBS Cevap Anahtarı İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.