2013 Töder SBS Sınav Soruları ve Cevapları

2013 Töder SBS Sınav Soruları ve Cevapları
12-13 Mayıs 2013 Töder SBS Sınav Soruları ve Cevapları sınavdan sonra sitemizde yayınlanacaktır.
SINAVA HAZIRLIK SBS
 
İlköğretimden ortaöğretime geçebilmek için ülkemizde Seviye Belirleme Sınavı (SBS) uygulanmakta. SBS hazırlıkları sadece sınavlarda soru çıkacak konuların öğrenilmesiyle sınırlı bir çalışma değildir. 6. 7. ve 8. sınıflarda üç yıl boyunca yapılacak sınavların zihinsel, psikolojik ve teknik boyutlarını da değerlendirmektir. Bu boyutlar konuları öğrenmek kadar önemlidir. Hatta bu boyutlar bu olgunun alt yapısını oluşturmaktadır.
 
Turgay Polat önderliğinde hazırlanan Sınava Hazırlık SBS, tüm öğrencilere her açıdan yararlı olacak bir kitaptır. 6. sınıftan itibaren öğrencilerin dikkatle okumaları gereken bu kitapta, öğrenme tarzları, yeni öğretim programları ve yapılandırmacı yaklaşım, OGES’ten beklentiler, SBS sorularının özellikleri, sınav zamanını kullanmanın yolları gibi pek çok konu yer almakta.

2013 Töder SBS Sınavı 12-13 Mayıs 2013 tarihinde uygulanacak. Sınav Türkiye geneli TÖDER'e üye dersanelerde uygulanacak. Sınavla ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Sınav soruları cevapları ve sonuçları sınavdan sonra sitemizde yayınlanacaktır.

Sınava girecek adaylara başarılar dileriz.

12-13 Mayıs 2013 TÖDER 8. Sınıf SBS Sınavı Cevap Anahtarı için tıklayınız

EgitimSistem.Com - Özel Haber

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.