2013 YDS Başvuru Tarihi ve Sınavı Ne Zaman

2013 YDS Başvuru Tarihi ve Sınavı Ne Zaman
ÖSYM, aldığı bir kararla ÜDS ve KPDS’nin yerine YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Belirleme Sınavı) yapılacağını açıkladı.

ÖSYM’nin iş yoğunluğunu azaltmak ve karışıklıkları önlemek adına alınan bu karar doğrultusunda ÖSYM, YDS hariç yaptığı hiçbir sınavda yabancı dil testi sorularına yer vermeyecek. KPSS, TUS, DUS vb. sınavlarda daha önce yer alan yabancı dil testlerine yer verilmeyeceğinden, yabancı dil puanlarının hesaplanmasını isteyen adayların YDS’ye girmeleri gerekmektedir. Peki 2013 YDS ne zaman , YDS başvuru tarihi ve sınav tarihi ne zaman ? İşte detaylar :

2013 YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Belirleme Sınavı) ÖSYM tarafından ilk kez 7 Nisan 2013 tarihinde yapılacak. ÖSYM, tarafından yapılan resmi açıklamada YDS sınav tarihinin 7 Nisan 2013 olarak planlandığını belirtti. 2013 YDS başvuru tarihlerine ilişkin bir açıklama yapılmadı. YDS başvuru tarihleri ve sınav tarihi ile ilgili yapılan resmi bilgilendirmeleri bu sayfadan duyuracağız. 2013 YDS başvuru tarihleri , YDS sınavı ne zaman tarihi 2013 bilgileri güncellenerek bu sayfada.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.