2014-2015 Açıköğretim (AÖF) Kayıt ve Sınav Takvimi Ne Zaman Yayınlanacak?

2014-2015 Açıköğretim (AÖF) Kayıt ve Sınav Takvimi Ne Zaman Yayınlanacak?
2014-2015 Açıköğretim Kayıt ve Sınav Takvimi Sorgulama İşlemini Yukarıda Vermiş Olduğumuz Linke Tıklayarak Açılan Sayfadaki "Akademik Takvim" Bağlantısından Gerçekleştirebilirsiniz...

Anadolu Üniversitesi,2014-2015 Açıköğretim Kayıt ve Sınav Takvimini Ne Zaman Açıklayacak? AÖF Kayıtları yaklaştı ama hala 2014-2015 Açıköğretim Kayıt ve Sınav Takvimi yayınlanmadı. Yoğun bir sınav maratonunu atlatarak hemen arkasından 2014 ÖSYS Tercih ve Yerleştirme İşlemlerini gerçekleştirip, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültelerinden birini tercih eden ve yerleşen üniversite adaylarının bugünlerde ortak sorusu "AÖF 2014-2015 Öğretim Yılı Akademik Takviminin Ne Zaman Açıklanacağı" Açıköğretim Fakültesi adayları bir an önce,AÖF 2014-2015 Akademik Takviminin Açıklanmasını ve ona göre AÖF Güz ve Bahar Dönemi Sınav Tarihleri, Kayıt İşlemleri ve Kayıt Tarihleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar.

2014-2015 Açıköğretim Kayıt ve Sınav Tarihleri ile ilgili geçmiş konu başlıklarında kısmen de olsa AÖF Kayıtları hakkında bilgilendirme yapmıştık. Ancak 2014-2015 Öğretim Yılı İnternet Başvuru, Kayıt ve Kayıt Yenileme Tarihleri ile ilgili henüz tam ve net bir açıklama yapılmadı. 2014-2015 Açıköğretim Kayıt ve Sınav Takviminin bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

AÖF Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemlerinin ilki, AÖF ÖSYS Yeni Kayıt İşlemleri ile başlayacak. Sizler adına, 2014-2015 Açıköğretim Kayıt ve Sınav Takviminin yayını hakkında takipteyiz. Anadolu Üniversitesinden konuyla ilgili yapılan güncel bilgi ve duyuruları aofgiris.com sitemizden sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

NOT: 2014-2015 AÖF Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri ve Tarihleri Hakkında Anlık Bilgi Almak ve Sorgulamak için, Aşağıda bulunan kayıt türlerinden ilgili kayıt işleminizi seçip tıklayarak yapabilirsiniz.

ÖSYS Yeni Kayıt

2014 ÖSYS sonunda, Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin bölüm/ programlarına yerleştirilen adaylar başvurabilirler. İnternetten başvuru ve kayıt tarihi: Detaylı Bilgi Almak için Lütfen BURAYA TIKLAYINIZ

Jandarma MEÖP

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı arasında imzalanan protokol gereği; Jandarma Genel Komutanlığı'nca belirlenerek Açıköğretim Fakültesi'ne bildirilenler başvurabilirler. İnternetten başvuru ve kayıt tarihi:

Af Kapsamında Kayıt

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine Af kapsamında 1 Ağustos 2014 tarihine kadar başvuru yapıp, kabul edilenler başvurabilirler. İnternetten başvuru ve kayıt tarihi:

Lisans Tamamlama

Fakülte veya yüksekokulların 4 yıllık lisans bölümlerinde okurken önlisans diploması alarak ayrılanlar Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin 5.yarıyılına Lisans Tamamlama kapsamında başvuru yapabilirler. İnternetten başvuru ve kayıt tarihi: Detaylı Bilgi Almak için Lütfen BURAYA TIKLAYINIZ

Kayıt Yenileme

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin tüm bölüm/programlarında kayıtlı öğrencilerden, 2014-2015 öğretim yılı Bahar Döneminde kayıt yeniletecek olanlar ders ekle-sil işlemini bu linkten gerçekleştireceklerdir. Ders ekle-sil ve kayıt yenileme tarihi:
Detaylı Bilgi Almak için Lütfen BURAYA TIKLAYINIZ

Mazeretli Ders Ekleme İşlemleri

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin tüm bölüm/programlarında kayıtlı öğrencilerden, 2014-2015 öğretim yılı Bahar Döneminde kayıt yeniletenler mazeretli ders ekleme işlemini bu linkten gerçekleştireceklerdir. Mazeretli ders ekleme tarihi: Detaylı Bilgi Almak için Lütfen BURAYA TIKLAYINIZ

Dikey Geçiş

Meslek Yüksekokulu veya Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programlarından mezun olanlar Dikey Geçiş kapsamında mezuniyet alanlarına göre Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin 5.yarıyılına doğrudan veya fark dersleri alarak başvuru yapabilirler. İnternetten başvuru ve kayıt tarihi: Detaylı Bilgi Almak için Lütfen BURAYA TIKLAYINIZ

Yatay Geçiş

"Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik" ve 6111, 6353 sayılı Kanunlar kapsamında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin bölüm/programlarına dilekçe ile başvuranlardan, başvurusu kabul edilenler yatay geçiş için başvuru yapabilirler. İnternetten başvuru ve kayıt tarihi: Detaylı Bilgi Almak için Lütfen BURAYA TIKLAYINIZ

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.