2014-2015 TEOG 1. Dönem Türkçe Merkezi Sınav Konuları

2014-2015 TEOG 1. Dönem Türkçe Merkezi Sınav Konuları
2014-2015 TEOG 1. Dönem Türkçe Merkezi Sınav Konuları Neler?

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Merkezi Sistem Ortak Sınavları ;

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Merkezi Sistem Ortak Sınav Yapılacak Derslerin Çalışma Takvimine Göre Ünite/Öğrenme Alanı/Konu/Kazanımların Dağılım Çizelgeleri belli oldu.

Ortaokulların 8 inci sınıflarında 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı dil ile Din kültürü ve Ahlak bilgisi derslerinde; Bir dönemde 2 sınav yapılan derslerin 1.sınavı, bir dönemde 3 sınav yapılan derslerin ise 2.sınavı merkezi sistem ortak sınav şeklinde uygulanacaktır.

8.Sınıf öğretmenlerinin 2014-2015 yıllık planları hazırlarken bu çizelgeleri dikkate almaları gerekiyor.

1. Birinci dönemde yapılacak merkezi sistem ortak sınavda sorulacak soruların kapsamı, eğitim öğretim yılının başından “BİRİNCİ DÖNEM MERKEZİ SİSTEM ORTAK SINAV”ın yapılacağı tarihe kadar olan konu/kazanımlarla sınırlı olacaktır.

2. İkinci dönemde yapılacak merkezi sistem ortak sınavda sorulacak soruların kapsamı ise eğitim öğretim yılının başından “İKİNCİ DÖNEM MERKEZİ SİSTEM ORTAK SINAV”ın yapılacağı tarihe kadar işlenecek olan tüm konu! kazanımlarla sınırlı olacaktır.

3. ”BİRİNCİ DÖNEM MERKEZİ SİSTEM ORTAK SINAV”ın ve “İKİNCİ DÖNEM MERKEZİ SİSTEM ORTAK SINAV"ların yapılış tarihi itibariyle, çalışma takviminde belirtildiği şekilde konu,kazanımların süresi içinde işlenmesi ve bu bağlamda öğrencilerin eksiklerinin kalmaması için okul yönetimleri ve öğretmenler gerekli tedbirleri alacaktır.

4. Çizelgelerde “birinci dönem merkezi sistem ortak sınav” ve “ikinci dönem merkezi sistem ortak sınav” dışında öğretmenlerin yapacakları diğer sınavlar için belirtilmiş olan tarihler öneri niteliğinde olup öğretmenler bu sınavları belirleyecekleri bir tarihte de yapabileceklerdir.

2015 TEOG 8.Sınıf Derslerin Konuları,Kazanımları ve Sınav Haftaları çizelgeleri (İNDİREBİLİRSİNİZ):

2015 TEOG Türkçe Merkezi Sınav Konuları indirmek için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.