2014 ALS Başvuru kılavuzu indir - Askeri Lise başvuruları başladı

2014 ALS Başvuru kılavuzu indir - Askeri Lise başvuruları başladı
2014 Yılı ALS Başvuruları başladı. OSYM 2014 ALS Başvuru tarihleri ve başvuru kılavuzu için duyuru yaptı.

2014 Yılı ALS Başvuruları başladı. OSYM 2014 ALS Başvuru tarihleri ve başvuru kılavuzu için duyuru yaptı. 2014 ALS Başvuru kılavuzu osym.gov.tr adresinden yayınlandı. Başvuru kılavuzunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Başvuru tarihleri uzun bir süre içinde yapılacaktır. Askeri Lise Sınav tarihi ise 20 Nisan 2014'tür.

İŞTE OSYM'NİN AÇIKLAMASI

Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2014-ALS) : Başvuruları başladı.

2014-Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2014-ALS) 20 Nisan 2014 tarihinde uygulanacaktır.

Sınava başvurular 10 Şubat – 07 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bu amaçla hazırlanan Kılavuz, başvuru tarihleri arasında ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlanacaktır.

Başvurular, Kılavuzda yer alan kurallara göre yapılacaktır. Bu sınava başvuru yapacak adayların ilgili kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.