2014 KPSS Başvuruları Başladı! Ortaöğretim-Önlisans KPSS Başvurusu Yap!

2014 KPSS Başvuruları Başladı! Ortaöğretim-Önlisans KPSS Başvurusu Yap!
Adayların heyecanla beklediği KPSS ortaöğretim ve önlisans başvuruları başladı. KPSS başvuruları 27 Temmuz 2014 tarihine kadar devam edecek. KPSS ortaöğretim ve önlisans başvuruları nasıl yapılır? KPSS başvulurı nerelerden yapılır. 2014 KPSS başvuruları b

Adayların heyecanla beklediği KPSS ortaöğretim ve önlisans başvuruları başladı. KPSS başvuruları 27 Temmuz 2014 tarihine kadar devam edecek. KPSS ortaöğretim ve önlisans başvuruları nasıl yapılır? KPSS başvulurı nerelerden yapılır. 2014 KPSS başvuruları başladı! Ortaöğretim-önlisans KPSS başvurusu yap!

KPSS Kamu Personel Seçme Sınavı DHBT-Ortaöğretim/Ön Lisans başvuruları başladı.

ÖSYM'den yapılan resmi açıklamaya göre 2014 önlisans ve ortaöğretim sınavları şöyle;

Kamu Person Seçme Sınavı ön lisans düzeyi 27 Eylül 2014'te, Ortaöğretim düzeyinde 28 Eylül 2014'te, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi 18 Ekim 2014'te yapılacak.

Bu sınavlara başvuru tarihi 27 Temmuz 2014 tarihinde sona erecek. Adayların sınav başvurularını yapacakları merkezler www.osym.gov.tr adresinden yayımlanacak.

Adayların başvuru öncesi sınav ücretlerini yatırmaları gerekiyor. Sınav ücretini yatıran adayların başvuru işlemlerini kılavuzda belirtildiği şekilde tamamlamaları gerekiyor.

İnternet üzerinden başvuru yapacak adayların ekranda "başvuru işlemi başarıyla tamamlandı" açıklamasını mutlaka görmeleri gerekiyor.

Bunun yanında kayıt ile ilgili dökümanları yazıcıdan edinmeleri gerekiyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.