2014 KPSS Eğitim Bilimleri Soruları Yorumları Nasıldı Zor muydu Kolay mıydı

2014 KPSS Eğitim Bilimleri Soruları Yorumları Nasıldı Zor muydu Kolay mıydı
2014 KPSS eğitim bilimleri sınav yorumları ve soru cevap paylaşımı. Öğretmenlere yönelik yapılan 5 Temmuz 2014 KPSS Eğitim Bilimleri sınav soruları yorumları sorular zor muydu kolay mıydı, Eğitim bilimleri KPSS soruları cevap anahtarı, KPSS eğitim bilimle

2014 Lisans düzeyi 2014 KPSS genel yetenek genel kültür ve eğtim bilimleri testiyapıldı. 2014 Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları tamamı sizlerin katkıları ile bu sayfada.  KPSS Eğitim Bilimleri soruları cevap anahtarı ve KPSS Türkçe Tarih Coğrafya Vatandaşlık Matematik Güncel Bilgiler soruları yorumları nasıldı zor muydu kolay mıydı , değerli adaylar aşağıdan KPSS’de Eğitim Bilimleri testinde çıkan ve hatırladığınız soruları yazarak paylaşıma katkıda bulunabilirsiniz.

Ayrıca ÖSYM tarafından KPSS sorularının %10 u yayınlandığında onları da sayfamıza ekleyeceğiz.

2014 KPSS Eğitim Bilimleri Soruları Sizce Nasıldı Zor muydu Kolay mıydı? Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Hatırladıklarınızı Yazabilirsiniz.

hocam onun cevabi premack degildi olsa olsa degisken iranli olur cnku premack olmasi icin kiyafeti dikenlerin isteksiz olmasi gerekir yapmak istememesi gerekir

ölçmede bi soruda yanlış olan şık ham puanların normal dağılım göstermesiydi

sorular zordu bana göre eğitim bilimlerinde derinlik içeren sorular çok vardı, ters köşe oldum diyebilirim

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.