2014 MEB TEOG 8.Sınıf Ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Yorumlar

2014 MEB TEOG 8.Sınıf Ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Yorumlar
8.Sınıf Ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap burada

8.sınıf Ortak sınavı 28 kasım ve 29 kasım 2013 günlerinde yapıldı. Sınavdan çıkan öğrenciler SBS 'ye göre TEOG sınavının daha kolay olduğunu belirttiler. Sınav aralarının uzun olması ile psikolojik olarak öğrenciler soruları daha rahat cevapladı.

8.sınıf ortak sınav soruları cevapları yayınlandıktan sonra öğrenciler az çok tahmini kaç puan alacaklarını tahmin etmektedirler. Fakat resmi sonuçları açıklanmadanda kimsenin içi rahat etmeyecektir. 8.sınıf ortak sınav sonuçları açıklanma tarihini araştırdık. Fakat MEB 'in bildirisine göre 8.sınıf ortak sınav sonuçları Ocak 2014 'de açıklanacak ibaresi bulunmaktadır.

Birçok ebeveyn sınav günü öğrencilerini yalnız bırakmadı, sınav çıkışına kadar çocuklarının yanlarında oldular ve sınav aralarında onları motive ettiler.

TEOG Merkezi Ortak Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

MEB’den yapılan açıklamaya göre TEOG sonuçları Ocak ayının en geç 2. haftasına kadar açıklanacak. Öğrenciler Merkezi Ortak sınav sonuçlarını 6-10 Ocak 2014 tarihleri arasında e-okul sisteminden öğreneceklerdir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.