2014 MEB TEOG'da Son Dakika Gelişmeleri 4 Temmuz 2014 (MEB TEOG Tercih Kılavuzu - Liselerin Taban ve Tavan Puanları)

2014 MEB TEOG'da Son Dakika Gelişmeleri 4 Temmuz 2014 (MEB TEOG Tercih Kılavuzu - Liselerin Taban ve Tavan Puanları)
2014 MEB TEOG'da Son Dakika Gelişmeleri -4 Temmuz 2014 (MEB TEOG Tercih Kılavuzu - Liselerin Taban ve Tavan Puanları) (TEOG İptal mi Olacak? - TEOG Tercih İşlemleri) TEOG Tercih İşlemlemleri, 2014 MEB Lise Tercigleri, Lise Tercih İşlemleri, 2014 MEB TEOG

2014 MEB TEOG'da Son Dakika Gelişmeleri -4 Temmuz 2014 (MEB TEOG Tercih Kılavuzu - Liselerin Taban ve Tavan Puanları) (TEOG İptal mi Olacak? - TEOG Tercih İşlemleri) TEOG Tercih İşlemlemleri, 2014 MEB Lise Tercigleri, Lise Tercih İşlemleri, 2014 MEB TEOG Lise Tercihi, Lise Tercih Puanları ,Liselerin Taban ve Tavan Puanları, 2014 MEB TEOG, TEOG Sınav Sonuçları, TEOG Tercih Rehberi, 2014 TEOG Tercih Rehberi, 2014 MEB TEOG Tercih İşlemleri, MEB TEOG Tercihler Nasıl Yapılacak, 2014 Tercihler, 2014 MEB Tercih Kılavuzu, TEOG'da Yanlış Soru, TEOG İptal mi Olacak?, TEOG TErcihleri Ne Zaman Başlıyor, TEOG Tercihleri Ne Zaman Olacak, 2014 MEB TEOG Tercihleri Başladı mı? ve TEOG Sınavı ile ilgili tüm bilgiler ve haberler haberimizin devamında...

TEOG Tercih İşlemlemleri, 2014 MEB TEOG, TEOG Sınav Sonuçları, TEOG Tercih Rehberi, 2014 TEOG Tercih Rehberi, 2014 MEB TEOG Tercih İşlemleri, MEB TEOG Tercihler Nasıl Yapılacak, 2014 Tercihler, 2014 MEB Tercih Kılavuzu, TEOG'da Yanlış Soru, TEOG İptal mi Olacak?, TEOG TErcihleri Ne Zaman Başlıyor, TEOG Tercihleri Ne Zaman Olacak, 2014 MEB TEOG Tercihleri Başladı mı? ve TEOG Sınavı ile ilgili tüm bilgiler ve haberler haberimizin devamında...

Teog Yerleştirme Kılavuzu, Teog Sınavı Teog Puan Hesaplama, 2014 TEOG Tercihleri Başladı, TEOG Tercih Tarihleri, TEOG, Teog tercihleri ne zaman, 2014 Teog, Teog tercihler, Teog yerleştirme takvimi, Teog yerleştime dönemi haakında merak ettiğiniz her şey haberimizde, TEOG İPTAL Mİ EDİLECEK?

MEB'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Uygulaması çerçevesinde, 8’inci sınıf öğrencileri için 28-29 Kasım 2013 tarihinde yapılan ve 20 Ocak 2014 tarihinde sonuçları açıklanan ortak sınavlara ilişkin olarak, Ankara 13’üncü İdare Mahkemesi’nde yürütmenin durdurulması istemli iptal davası açılmıştır.
 
Açılan davada, Ortak Sınavların Fen ve Teknoloji Testi A kitapçığı 9 (B kitapçığı 6); İngilizce Testi A kitapçığı 4 ve 6 (B kitapçığı 5 ve 7); Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Testi A kitapçığının 7’nci (B kitapçığı 1) sorularının hatalı olduğu ve iptal edilmesi gerektiği iddiasına yer verilmiştir.
 
İlgili Mahkeme, yukarıda belirtilen sorulara ilişkin olarak yürütmeyi durdurma kararı vermiştir. Bakanlığımız, karar aleyhine Bölge İdare Mahkemesi’nde itiraz başvurusunda bulunmuştur.
 
Üst mahkemenin kararına göre, sınav sonuçları ilan edilecektir.
 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bu yıl taban puanların açıklanmaması manidar bulundu. Yüzdelik dilimler yerine keşke geçen yıl hangi okulun, kaçıncı sıradaki öğrenciyi aldığı açıklansaydı, çok daha yararlı olurdu.

 İl İl, Okul Okul, Fen ve Anadolu Liseleri Kontenjanları İçin Tıklayın!

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.