2014-ÖMSS İle Engelli Memur Yerleştirme Sonuçları Açıklandı TIKLA-ÖĞREN

2014-ÖMSS İle Engelli Memur Yerleştirme Sonuçları Açıklandı TIKLA-ÖĞREN
2014-ÖMSS ile engelli memur yerleştirme sonuçları açıklandı. ÖMSS Sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

2014-ÖMSS İle Engelli Memur Yerleştirme: Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

2014-ÖMSS SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

2014-ÖMSS İle Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyi kadrolarına, engelli memur yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

2012 yılında yapılan Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) sonuçlarına göre yapılan yerleştirme sonuçları, bugün saat 11.45'ten itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Yerleştirilen adaylar, atamaya ilişkin ayrıntılı bilgiyi yerleştikleri kurumdan edinmelidir.

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.