2014 PMYO Sınav Sonuçları

2014 PMYO Sınav Sonuçları
Geçen hafta pazar günü yapılan Polis Meslek Yüksek Okulu giriş sınavı PMYO sonuçları hala açıklanmadı. Adaylar 2014 PMYO sınav sonuçları için gergin bir bekleyiş içinde. ÖSYM'den son haberler, PMYO adaylarının yorumları ve en hızlı şekilde PMYO sonuçları

ÖSYM, dün iki sınav sonucunu birden açıkladı. Bir tanesi yine binlerce aday tarafından beklenen KPSS yerleştirme sonuçları idi. Dünkü programını bu sınav sonuçlarına ayırdığını düşündüğümüz ÖSYM'nin 2014 PMYO sınav sonuçlarını bugün açıklamasını çok büyük bir olasılıkla beklemekteyiz. Geçen yıl bir hafta gibi bir sürede açıklanmıştı, işin aslına bakılırsa PMYO sonuçları için bu kadar bir süre fazla ancak ÖSYM'nin PMYO sınavına karşı böyle bir bekletme kuralı mı var, biz artık onu düşünmeye başladık.

Uzun lafın kısası, "PMYO sınav sonuçları 2014" için bir haftalık süreyi de doldurduğumuza göre ÖSYM'nin sonuçları bugün açıklanmasını %99 gibi bir ihtimal görüyoruz. Ancak dediğimiz gibi sonuçları en kötü ihtimal akşam saatlerine kadar ama bugün bekleyebilirsiniz. Sonuçlar açıklandığında alttaki 2014 PMYO sonuçları ekranı linkinde görebileceksiniz.
2014 PMYO Sınav Sonuçları Sorgulama Sayfası İçin Tıklayınız 

1
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.