2014 PYBS Yerleştirme sonuçları sorgulama Ekranı (MEB PYBS Sonuç Öğrenme sistemi)

2014 PYBS Yerleştirme sonuçları sorgulama Ekranı (MEB PYBS Sonuç Öğrenme sistemi)
MEB PYBS DPY Tercih Sonuçları Açıklandı mı detaylar burada, pybs tercih sonuclari haberleri, güncel pybs tercih sonuçları haber 2014 PYBS Yerleştirme sonuçları sorgulama Ekranı (MEB PYBS Sonuç Öğrenme sistemi) 2014 Ortaöğretim öğrencileri için PYBS sınav
Yerleştirme İşlemleri İçin Tercihlerin Alınması ne zaman bitiyor? 2014 PYBS Tercih işlemleri nasıl yapılacak? 2014 PYBS Yerleştirme işlemleri nasıl yapılacak? 2014 PYBS hakkında merak ettiğiniz bütün soruların cevapları PYBS Tercih ve Yerleştirme e-kılavuzunda ve kılavuza websayfamızdan ulaşabilirsiniz.
 
2014 PYBS Parasız yatılılık ve bursluluk sınavı e-kılavuzu yayınlandı. 2014 PYBS Tercih ve Yerleştirme işlemlerini e-kılavuz yardımı ile yapabilirsiniz. 2014 PYBS hakkındaki tüm soruların yanıtları e-kılavuzda. Parasız Yatılılık Tercihlerine Esas Pansiyonlu Okulların Kontenjan Tercih Listelerinin İlanı ne zaman yapılacak? Yerleştirme İşlemleri İçin Tercihler ne zman alınmaya başlayacak? PYBS Yerleştirme Sonuçları ne zaman açıklanacak? Yerleştirme Sonuçlarına Göre Parasız Yatılılığı Kazanan Öğrencilerin e-Okul Sistemine Kayıt İşlemleri ne zaman yapılacak? Tüm bu soruların yanıtları Haberimizde.
 
05 Ağustos 2014 Parasız Yatılılık Tercihlerine Esas Pansiyonlu Okulların Kontenjan Tercih Listelerinin İlanı
06-15 Ağustos 2014 (Saat 17:00’ye kadar) Yerleştirme İşlemleri İçin Tercihlerin Alınması
25 Ağustos 2014 Yerleştirme Sonuçlarının İlanı
26 Ağustos - 5 Eylül 2014 (Saat: 17:00’ye kadar) Yerleştirme Sonuçlarına Göre Parasız Yatılılığı Kazanan Öğrencilerin e-Okul Sistemine Kayıt İşlemleri

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.