2014 SPK Sınav Sonuçları

2014 SPK Sınav Sonuçları
31 Mayıs - 1 Haziran 2014 SPK Sınav Sonuçlarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. Sınav sonuçlarının hangi tarihten itibaren açıklanacağı Fotoğraflı Sınav Giriş Belgelerinde belirtilir.

SINAV SONUÇLARININ BİLDİRİLMESİ

Adaylar belirtilen tarihlerde TC kimlik numaralarını ve şifrelerini girmek suretiyle http://basvuru.spl.com.tr internet adresinden sınav sonuçlarına ulaşabilir ve internet üzerinden döküm alabilirler.
!! Adayların notlarının yer aldığı Sınav Sonuç Belgesi ayrıca adreslerine gönderilmez.
!! Sınav Sonuç Belgeleri Lisans yerine geçmez. Aday lisans alma aşamasındaki koşulları sağlamadıkça sınavda başarılı olsa bile bu belge ile lisans gerektiren görev alanlarında çalışmaya yetkili değildir
!! Adaylar sınav sorularına ilişkin itirazlarını, soru ve cevap anahtarının http://basvuru.spl.com.tr internet adresinde yayımından itibaren en geç 7 (yedi) iş günü içerisinde http://basvuruspl.com.tr adresinden Soru İtirazları
Bölümünden, kredi kartı ile her bir soru için 10 TL (On TL KDV Dâhil) yatırmak suretiyle elektronik ortamda SPL’ye yapacaklardır.
!! Adaylar Sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ise sonuçların http://basvuru.spl.com.tr adresinden adaylara duyurulmasından itibaren en geç 7 (yedi) iş günü içerisinde yine http://basvuru.spl.com.tr adresinden Sonuç
İtirazları Bölümünden kredi kartı ile her bir sınav sonucu için 10 TL (On TL KDV Dâhil) yatırmak sureti ile elektronik ortamda SPL’ye yapacaklardır.
Yukarıda belirtilen süreler içerisinde Kuruluşumuz elektronik ortamdaki kayıtlarına girmeyen itiraz başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.
Posta yoluyla yapılan itiraz başvuruları kabul edilmeyecektir.

31 Mayıs -1 Haziran 2014 SPK Sınav sonuçları açıklandığında sonuçlara aşağdaki linkten ulaşabilirsiniz.

31 Mayıs 1 Haziran 2014 SPK Sınav Sonuçları için tıklayınız

31 Mayıs - 1 Haziran 2014 SPK Sınavı Cevapları için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.