2014 Teog Yerleştirme Sonuçları Saat Kaçta Açıklanacak

2014 Teog Yerleştirme Sonuçları Saat Kaçta Açıklanacak
TEOG Lise Tercih(Yerleştirme) Sonuçlarının Açıklanmasına Kaç Gün Kaldı? (MEB TEOG 2014-2015 Lise Tercihleri)

1 milyon 300 bin öğrencinin girmiş olduğu TEOG yerleştirme sonuçlarının yarın açıklanması bekleniyor. 

Yerleştirmeye Esas Puanlar (YEP) ile öğrenci alan okulların yerleştirme sonuçları yarın http://www.meb.gov.tr, http://oges.meb.gov.tr ve https://e-okul.meb.gov.tr adreslerinde ilan edilecek ve kesin kayıtları da bu tarihte sistem tarafından otomatik yapılacak. Sonuçlara ilişkin bilgiler isteyen velilere mobil bilgilendirme servisi aracılığıyla SMS şeklinde de gönderilecek. Yerleştirme işlemi yapıldıktan sonra resmi ve özel okulların açık kalan kontenjanlarına ortaöğretim yönetmeliğinin nakil esasları doğrultusunda, yerleştirmeye yönelik nakil yoluyla öğrenci kaydedilecek. 

Seviye belirleme sınavının yerine getirilen (TEOG) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'na 1 milyon 300 bin öğrenci girmişti.

Yerleştirme sonuçlarının 10:00'dan itibaren açıklanmasını bekliyoruz. Sonuçlara sitemizden ulaşabilirsiniz.

TEOG Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
30 Yorum