2014/2 KPSS Tercih Sonuçları Açıklanıyor ÖSYM

2014/2 KPSS Tercih Sonuçları Açıklanıyor ÖSYM
26 Kasım’da başvurusu sonlanan KPSS tercihlerinin ardından memur olacak adaylar Pazartesi sabah saatlerine dek açıklanacak olan tercih sonuçlarını heyecanla bekliyorlar.

2014 senesi KPSS tercih sonuçları en fazla iki iş gününde açıklanacak ve bugün içinde açıklanması bu nedenle kesin görünüyor. ÖSYM tarafından resmi bir duyuru yapılmadı ancak öncesinde ÖSYM tarafından yapılan sonuç açıklanma tarihleri incelendiğinde maksimum bugün akşam açıklanacak. Memur olacak olan adaylar 2014 yılı KPSS yerleştirmelerinin sonuçlarını ÖSYM’nin internet adresinden takip edebilecek.

Sonuçlar sonuc.osym.gov.tr adresinde olacak.

ÖSYM KPSS tercihlerinin sonuçlarını kendi sayfasından açıklayacak ve bu sonuçlar aynı anda http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden de görülebilecek. TC kimlik numarası ve ÖSYM aday şifresi ile sonuçları görebileceksiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.