2015 ALS Sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM'den açıklama var mı?

2015 ALS Sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM'den açıklama var mı?
19 Nisan günü 2015 ALS Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulu sınavına giren öğrenciler sabırsızlıkla sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmektedir.

19 Nisan Pazar günü yapılan 2015 ALS - Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulu sınavına giren öğrenciler sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmektedir. 2015 ALS sınav sonuçları açıklanma tarihi OSYM tarafından belirtilmemektedir.

Geçen sene yapılan 2014 ALS-Askeri Lise sonuçlarına baktığımızda 19 gün sonra açıklamış. 2015 ALS sonuçları tahmini olarak 6 Mayıs ile 10 Mayıs 2015 tarihleri arasında açıklanmasını bekliyoruz.

2015 ALS sonuçları açıklandıktan sonra sınavdan geçer not alanlar mülakat sınavı için çağrılacaktır. Sınavı iyi geçenlere önerimiz spor mülakatı için hazırlanması olmaktadır. 2015 ALS Sonuçları açıklandığında sitemizde açıklama yapılacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.