2015 AÖF Tek Ders Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

2015 AÖF Tek Ders Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?
27 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen AÖF tek ders sınavı ile bir çok aday mezun olabilecek.

27 Haziran 2015 tarihinde uygulanan AÖF tek ders sınavı sonuçlarına göre bir çok aday mezun olabilecek. AÖF tek ders Sınavı Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgi verecek olursak yaklaşık 1 hafta ile 10 gün içerisinde açıklanabilir.

Geçtiğimiz yıl AÖF tek ders sınavı 20 Temmuz 2014 tarihinde yapılmış ve Sınav Sonuçları 1 Ağustos’ta açıklanmıştı.

2015 AÖF Tek ders sınavı sonuçları

AÖF’ün bu yıl sınav sonuçlarını bir hafta ile on gün içerisinde açıklanacağını varsayacak olursak, sonuçlar 3-7 Temmuz’a kadar açıklanacaktır.

AÖF tek ders sınavı sorularına itiraz ve iletişim:

AÖF bürolarına bizzat giderek veya 444 10 26 – 850 200 46 10-19 (10 Hat) nolu Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi’ni arayarak itirazda bulunabilirsiniz. İletişim için de aynı numaralar geçerlidir.

Tek ders sınavı notu, dönem sonu notu mudur ?

Tek ders sınav notu dönem sonu sınavı notu (%70) yerine geçer. Başarı notu, dönem içi notları ile tek ders sınav notunun yüzdelik bilgileri dikkate alınarak belirlenir.

Tek ders sınavı sonucunda hesaplanan başarı notuna göre öğrencinin harf notu, ilgili dönemde o dersten bağıl değerlendirme sonunda oluşan harf notu aralıkları dikkate alınarak belirlenecektir.

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.