2015 Askeri Lise standart sapma ve taban puanlar

2015 Askeri Lise standart sapma ve taban puanlar
Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı Sonuçları

DUYURU

(8 Mayıs 2015)

Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2015-ALS):Sınav Sonuçlarının Açıklanması

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

19 Nisan 2015 tarihinde yapılan 2015 Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı'nın (2015-ALS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Sınav sonuçları, 8 Mayıs 2015 günü saat 16.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.trİnternet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
16 Yorum