2015 KPSS- Öğretmen Alan Bilgisi (ÖABT) Sınav Soru ve Cevapları Açıklandı

2015 KPSS- Öğretmen Alan Bilgisi (ÖABT) Sınav Soru ve Cevapları Açıklandı
ÖSYM tarafından öğretmen adayları için düzenlenen 2015-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınav soruları, adayların erişimine açıldı.

Bu yazımızda sizlere 2015 Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınav Soru ve Cevapları konusunda bilgiler vereceğiz. İşte detaylar....

2015-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavı tamamlanmıştır.

Sınav sorularının %10’undan oluşturulan Temel Soru Kitapçıklarına aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir. Sınav sorularının tamamı ise ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sisteminden 10 gün süreyle sadece ilgili sınav oturumuna başvuran adayların erişimine açılacaktır. İlgili sınav oturumuna başvuran adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden TC Kimlik Numaraları ve kişisel şifreleri ile başvurmuş oldukları sınav oturumunun sorularının tamamına erişebileceklerdir.

ÖSYM’nin İnternet sitesinden yayımlanan “Temel Soru Kitapçıkları” basın yayın organları tarafından, telif hakları ÖSYM’de saklı kalmak kaydıyla, herhangi bir telif hakkı bedeli ödenmeksizin kullanılabilecektir. “Temel Soru Kitapçıkları” adı altında ÖSYM’nin İnternet sitesinden yayımlanan sorular dışında kalan ve artık Merkezimize ait gizli bilgi olarak nitelenecek tüm soruların yazılı, görsel veya işitsel olarak herhangi bir yolla bir bütün olarak veya kısmen paylaşılması halinde, paylaşan kişi ve kuruluşlar hakkında ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli yasal işlemler başlatılacaktır.

Kamuoyuna ve adaylara duyurulur. 

"Birine göre adaletli olan şey, diğerine göre haksızlıktır; birine göre güzel olan, diğerine göre çirkindir; birine göre bilgelik olan, diğerine göre çılgınlıktır."

Daha fazla bilgi ve haber için tıklayınız.


Ralph Waldo Emerson

Ralph Waldo Emerson ile ilgili görsel sonucuYazar
Ralph Waldo Emerson ABD'li düşünür, yazar. Amerikan transandantalizminin en önemli temsilcidir. 1803 yılında Boston'da doğdu. Babası ve dedesi Protestan papazıydı. 1826 yılında Harvard Üniversitesinden mezun oldu.
Doğum: 25 Mayıs 1803, Boston, Massachusetts, ABD
Ölüm: 27 Nisan 1882, Concord, Massachusetts, ABD
Ebeveynleri: William Emerson
Eğitim: Boston Latin School, Harvard Divinity School, Harvard Üniversitesi, Harvard College
Eşi: Lidian Jackson Emerson (e. 1835–1882), Ellen Louisa Tucker (e. ?–1831)
Çocukları: Edward Waldo Emerson

Daha fazla biyografi için tıklayınız.

Ralph Waldo Emerson Kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EgitimSistem.Com Özel Haber

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.