2016 ALES Sonbahar Dönemi Başvuruları Ne Zaman Başlıyor?

2016 ALES Sonbahar Dönemi Başvuruları Ne Zaman Başlıyor?
2016 ALES Sonbahar Dönemi Başvuruları Başladı mı,2016 ALES Sonbahar Dönemi Başvuru Tarihleri,ALES Sonbahar Dönemi Başvuru Tarihi Ne Zaman,

ÖSYM 2016 ALES başvuruları ne zaman başlayacak,Ales Sonbahar Başvuruları ne zaman yapılacak,2016 Ales başvuru tarihleri açıklandı mı? İşte tüm merak edilenler...

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (Sonbahar Dönemi) 2016-ALES Sonbahar Dönemi Başvuruları 27 Ekim 10 Kasım 2016 tarihleri arasında ÖSYM tarafından alınacak.2016-ALES Sonbahar Dönemi Sınavları ise, 20 Kasım 2016 tarihinde yapılacak. 2016 ALES Sonbahar Dönemi Başvuruları Bugün Başladı.

Türkiye'de bir lisansüstü eğitimi programında öğrenim görmek isteyenler, yükseköğretim kurumlarının öğretim elemanı ihtiyacının karşılanması amacıyla, lisansüstü öğrenimi görmek üzere yurt dışına gönderilecek adayların seçiminde ve pedagojik formasyon sertifika programlarına başvuru yapacak adayların ALES’e girmiş olması gerekiyor. ALES sonuçları 3 yıl geçerli. ALES ilkbahar ve sonbahar dönemi olmak üzere yılda iki kez yapılıyor. İsteyen aday ALES ilkbahar ve sonbahar dönemlerinden birine veya ikisine de girebiliyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.