2016 Ankara Kariyer Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları

2016 Ankara Kariyer Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları
2016 Ankara Kariyer Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları ne zaman açıklnacak?

Kariyer Koleji Burs Sınavı 2.3.4.5.6.7. ve 8. Sınıflar için Batıkent Kariyer Koleji İlkokul ve Ortaokul binasında yapılacak. Liseler için olan Bursluluk Sınavı 9.10. ve 11. sınıfta okuyan öğrenciler için Batıkent Kariyer Koleji Lise binasında yapılacak. Bu arada dileyen öğrenciler Etimesgut şubesinde de girebilirler. Kariyer Koleji Adres ve iletişim bilgileri aşağıda verilmiştir.

Başvurular 24 Şubat 2016 Çarşamba saat 14.00'a kadar devam edeceğinden, başvuruların bu tarihten önce aşağıdaki linkten yapılması önemlidir. Sınav giriş belgenizi 'Sınav Giriş Belgesi' linkinden alabilirsiniz.

Kariyer Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları

Kariyer Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları 10 Mart 2016 tarihinden itibaren açıklanacaktır. Kariyer Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.