2016 Dünya Eğitim Kurumları Bursluluk Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2016 Dünya Eğitim Kurumları Bursluluk Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
Dünya Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı ile öğrencilere 2016-2017 eğitim öğretim yılında burslu eğitim alma imkanı sunulacak.

Sınava katılım ücretsiz. Dünya Koleji Bursluluk Sınavına şu anda okulların 4. sınıfları ile ortaokulların 5, 6 ve 7. sınıflarında öğrenim gören öğrenciler katılabilecekler.

Dünya Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı

Dünya Koleji Bursluluk Sınavı 26 Mart 2016 tarihinde uygulanacak. Sınav giriş başvuruları Özel Dünya Ortaokulu’na öğrenci velisi tarafından en geç 18 Mart 2016 tarihine kadar yapılabilecek. Dünya Koleji Bursluluk Sınavı Özel Dünya Ortaokulu, B Blok'ta yapılacak. Sınavın seyans bilgileri şöyle::

  • 4.Sınıflar saat 10.00’da,
  • 5, 6 ve 7. Sınıflar saat 13.30’da

sınava girecektir.

Dünya Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları, sınavla ilgili değerlendirmenin tamamlanmasının ardından açıklanacak. Bu değerlendirme Özel Dünya Ortaokulu tarafından yapılacak olup değerlendirme yapılırken TEOG merkezi sınavında uygulandığı gibi sadece doğru cevaplar esas alınarak 700 tam puan üzerinden yapılacak. Ölçme değerlendirme tamamlanmasını müteakiben 04 Nisan 2016 tarihinden itibaren öğrencinin kazandığı bursluluk oranı öğrenebilecekler.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.