2016 İzmir Türk Koleji Ortaokul ve Lise Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

2016 İzmir Türk Koleji Ortaokul ve Lise Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 2016 İzmir Türk Koleji Ortaokul ve Lise Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

İzmir Türk Koleji Ortaokul ve Lise Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı! Ortaokullar Bursluluk Sınavına 4. sınıfta okuyan öğrenciler ile 5, 6 ve 7. sınıflarında okuyan öğrenciler katılabilir. Lise Bursluluk Sınavına ise 8. sınıfta okuyan öğrenciler ile 9,10 ve 11. sınıflarında okuyan öğrenciler katılabilirler. İzmir Türk Koleji Bursluluk ve Nakil Sınavına katılmak ve detaylı bilgi için TIKLAYINIZ!

İzmir Türk Koleji Ortaokul Bursluluk ve Lise Nakil Sınavları, İzmir Özel Türk Koleji Ölçme ve Değerlendirme Merkezi tarafından yürütülmektedir. İzmir Türk Koleji Bursluluk Sınavı uygulama süreçleri ile okul tanıtım faaliyetleri kampüs müdürlüklerince koordine edilmektedir. İzmir Türk Koleji Bursluluk Sınavı tarihleri ve sınav oturum saatleri aşağıdaki gibidir.

8. Sınıflar Burs Sınavı 27 Şubat 2016 Cumartesi Saat 10.00'da yapılacaktır.
9,10 ve 11. Sınıflar Nakil Sınavı 27 Şubat 2016 Cumartesi Saat 10.00'da yapılacaktır.
4. Sınıflar Burs Sınavı 5 Mart 2016 Cumartesi Saat 10.00'da gerçekleştirilecektir.
5, 6 ve 7. Sınıflar Burs Sınavı 5 Mart 2016 Cumartesi Saat 14.00'te gerçekleştirilecektir.

ITK - İzmir Türk Koleji Bursluluk Sınavı Başvurusu için TIKLAYINIZ
İzmir Türk Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

İzmir Türk Koleji Burs ve Nakil Sınav Sonuçları, Bursluluk sınavından 10 gün içerisinde ilan edilecektir. Sonuçlar ITK bursluluk sınavı başvurusu sırasında oluşturulan Kullanıcı Adı / Şifre ile öğrenilecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.