2016 KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

2016 KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler
ÖSYM, 2016 KPSS Önlisans sonuçlarını açıkladıSınava ait sayısal bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.

KPSS 2016 önlisans sonuçları tıkla öğren belli oldu. ÖSYM'den son dakika yapılan açıklamaya göre KPSS 2016 sonuçları osym.gov.tr'den öğrenebilirsiniz. 

KPSS önlisans sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 16 Ekim 2016 Pazar günü gerçekleştirilen KPSS Önlisans sınavının sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Adaylar ÖSYM internet sayfasına giriş yapıp, T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini girdikten sonra KPSS Önlisans sonuçlarını öğrenebilir.

KPSS 2016 SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS Ön Lisans Sonuçları ÖSYM’nin resmi internet sayfası üzerinden açıklandı. Adaylar ÖSYM internet sayfasına giriş yapıp, T.C. kimlik numaraları ve Şifre ile giriş yaptıktan sonra KPSS Ön Lisans sonuçlarını görüntüleyebilirler. 

2016-KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.