2016 KPSS Soruları ve Cevapları – Yorumlar - KPSS soruları nasıldı zor mu, kolay mı? (22 Mayıs Pazar)

2016 KPSS Soruları ve Cevapları – Yorumlar - KPSS soruları nasıldı zor mu, kolay mı? (22 Mayıs Pazar)
22 Mayıs Pazar günü yapılan 2016 KPSS sorularının ders bazında cevapları bu sayfada yayınlanacaktır. 2016 KPSS soruları ve cevapları, yorumları.

22 Mayıs Pazar günü yapılacak KPSS genel yetenek kültür ve eğitim bilimleri sorularının cevaplarının yorumlar aracılığı ile yayınlanacağı sayfamızdır. Bu sayfanın açılma amacı 2016 KPSS sorularının cevaplarının ortaya çıkarılması ve adayların kaç net yaptığının ortaya daha rahat çıkmasının sağlanmasıdır. Bizler de elimizden geldiğince soruların cevaplarına yer vermeye çalışacağız tek tek.

 

Bu sayfa üzerinden soruların cevaplarını paylaşabilir, kafanıza takılan soruları buradan yazabilir ve cevap bulabilirsiniz. Unutmayın siz de bir katkı sağlamalısınız ki sayfa amacına ulaşsın. Tek tek ders bazında soruların cevaplarının gerek bizlere gerekse kullanıcılarımızın yaptığı yorumlar ile açıklanacağı bağlantılar aşağıdaki gibidir.

KPSS Soruları ve cevapları 2016 22 Mayıs Pazar genel yetenek kültür ve eğitim bilimleri bağlantıları aşağıdaki gibidir:

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.