2016 Terakki Vakfı Okulları Düzey Belirleme Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanak?

2016 Terakki Vakfı Okulları Düzey Belirleme Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanak?
Terakki Vakfı Okulları Düzey Belirleme Sınavı 10 Nisan 2016 tarihinde Tepeören ve Levent yerleşkelerinde yapılacak. lkokul 2-4.sınıf, Ortaokul 5-8.sınıflar ve nakil gelecek Lise öğrencileri için düzenlenecek olan sınav Pazar günü saat 10:00'da uygulandı.

Terakki Vakfı Okulları Düzey Belirleme Sınavına katılmak isteyen adayların belirtilen saatten önce sınava girecekleri yerleşkede hazır bulunmaları gerekiyor. Sınav başvuru ücreti 150 TL, ancak TEOG sonucu ile yapılan başvurularda bu ücret alınmıyor.

>Terakki Vakfı Okulları Düzey Belirleme Sınavı Terakki Vakfı Okulları Düzey Belirleme Sınavı 10 Nisan 2016 Pazar günü saat 10:00'da yapılacak. Sınav giriş başvuruları Terakki Vakfı Okulları Düzey Belirleme Sınavı Başvuruları için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz. Sınava başvurmak için 2 adet vesikalık resim, nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, e-okul not dökümü, 150 TL başvuru ücretinin yatırılması gerekmektedir. Başvurular sabah 9-16 saatleri arasında yapılabilmektedir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.