2018 İOKBS Sınav Yorumları

2018 İOKBS Sınav Yorumları
2018 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sona erdi. Sınava giren öğrencilerle bursluluk sınavı sorularını tartışıyoruz. Sizce sınav kolay mıydı, zor muydu?

2018 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı 10:00'da başladı ve öğrencilere 4 seçenekten oluşan 100 soru soruldu. 100 soru için 120 dakika süre verildi ve sınav 12:00'da sona erdi.

İOKBS Bursluluk Sınav Yorumları

2018 ilköğretim ve ortaöğretim bursluluk sınav sorularını tartışıyoruz. Sizce sınav soruları kolay mıydı, zor muydu? Geçtiğimiz yıllarda uygulanan sınavlara göre sorular nasıldı? Çalıştığınız konulardan soru çıktı mı?

5. Sınıf Sınav Soruları nasıldı?
6. Sınıf Sınav Soruları nasıldı?
7. Sınıf Sınav Soruları nasıldı?
8. Sınıf Sınav Soruları nasıldı?
Hazırlık Sınıfı Sınav Soruları nasıldı?
9-10 ve 11. Sınıf Sınav Soruları nasıldı?
 
Siz de bursluluk sınav sorularına ilişkin yorumlarınızı haberimizin altında yer alan yorumlar kısmından bizimle ve sınava giren diğer öğrencilerle paylaşabilirsiniz.
 
Sınava giren öğrencilere geçmiş olsun diyoruz ve başarılar diliyoruz...

Sınav Sonuçlarının Açıklanması

Bursluluk sınavının sonuçları 18 Temmuz 2018'de http://www.meb.gov.tr ve http://odsgm.meb.gov.tr adreslerinden açıklanacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
3 Yorum