2018 Merkezi Yerleştirme Tercih Başvuru Giriş Ekranı

2018 Merkezi Yerleştirme Tercih Başvuru Giriş Ekranı
2018 Merkezi Yerleştirme, Yerel Yerleştirme ve Pansiyonlu Okullar Tercih Başvuru Giriş Ekranına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

2018 Merkezi Yerleştirme, Yerel Yerleştirme ve Pansiyonlu Okullar Tercih Başvuru Giriş Ekranı

YATILILIK YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ

a) Örgün resmî ortaöğretim kurumlarına kayıt yaptıran öğrencilerden öğrenimlerine yatılı olarak devam etmek isteyenler pansiyonlu okullarda doğrudan okul müdürlüğüne, pansiyonu bulunmayan okullarda ise il/ilçe yatılılık ve bursluluk komisyonlarına belgeleri ile birlikte 10-14 Eylül 2018 tarihleri arasında saat 17.00’a kadar müracaat edeceklerdir.

b) Okul yatılılık ve bursluluk komisyonlarınca yatılı olarak öğrenci yerleştirme işlemleri 16 Eylül 2018 tarihine kadar tamamlanarak ilan edilecektir.

c) Pansiyonlarda kalan boş kontenjanlara il/ilçe yatılılık ve bursluluk komisyonlarınca 10-14 Eylül 2018 tarihîlerinde alınan öğrenci müracaatları değerlendirilerek 19 Eylül 2018 tarihinde yatılılığa yerleştirme işlemleri tamamlanacaktır.

ç) İOKBS sonucu burslu okumaya hak kazanan öğrenciler de kayıt yaptırdıkları/öğrenim gördükleri okul müdürlüğüne en geç 28 Eylül 2018 tarihi saat 17:00’ye kadar müracaat edeceklerdir.

2018 Merkezi Yerleşirme, Yerel Yerleştirme ve Pansiyonlu Okullar Tercih Başvuru Giriş Ekranı için Tıklayınız 

Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu için Tıklayınız

2018 Yerel Yerleştirme ve Pansiyonlu Okullar Tercih Listeleri için Tıklayınız

2018 Yılı Merkezi Sınav Puanı İle Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları Tercih Listeleri Tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.