2018 PYBS (İOKBS) Taban Puanları

2018 PYBS (İOKBS) Taban Puanları
Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu yılki iş takvimine göre, sonuçlar ise 18 Temmuz 2018 tarihinden itibaren Bakanlığın http://www.meb.gov.tr ve http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinde ilan edildi.

2018-2019 eğitim öğretim döneminde faydalanmak üzere bursluluk sınavına katılım sağlayan öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı değerlendirmeye odaklandı. Bakanlığın açıkladığı taban ve tavan puanlar arasında yer alan öğrenciler, yeni adıyla İOKBS olarak açıklanan bursluluk sınav sonuçlarını sorgulamaya başladı. Peki, bursluluk sınav sonuçları nereden öğrenilebilecek? İşte, taban puanlar ve tüm detaylar

ÖĞRENCİLER NE KADAR BURS ALACAK?

Öğrencilerin hesabına yatırılan burs miktarı, memur maaş katsayısının da durumu gözetilerek yatırılmaktadır. Bu yıl burs ücretinin üç aylık periyodda 600 ila 650 lira arasında yatırılması beklenmektedir.

BURSLULUK SINAVINDA TABAN PUAN BİLGİLERİ

2018 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Sınavı Tavan ve Taban Puanları

2018 İOKBS taban puanları, Bursluluk sınavı kazanma puanları, kaç puanla bursluluk kazanılır.

2018-bursluluk-taban-puanlari.jpg

Not : Bu puanlar MEB'in 2018 taban puanlarıdır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.