2019 Bursluluk sınavı saat kaçta başlayacak

2019 Bursluluk sınavı saat kaçta başlayacak
Bursluluk sınavına saatler kaldı. Binlerce öğrenci 2019 bursluluk sınavı için hazırlıklarını tamamladı. 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10, 11. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen bursluluk sınavı kaç dakika olacak?

Daha önceden PYBS adıyla bilinen İOKBS sınav süresi ne kadar, kaç dakika? İşte 2019 bursluluk sınavı ile ilgili merak edilenler..

Bursluluk sınav süresi kaç dakika? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10, 11. sınıf öğrencilerine yönelik uygulanan bursluluk sınavına hazırlıklar tamamlandı. Daha önceden PYBS adıyla bilinen şimdi İOKBS adıyla gerçekleştirilen bursluluk sınavına hazırlanan öğrenciler, sınavın saat kaçta başlayacağını ve sınav süresini araştırmaya başladı. Peki, PYBS İOKBS saat kaçta başlayacak? 2019 Bursluluk sınavı kaç dakika olacak? Sınav süresi ne kadar? İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

BURSLULUK SINAVI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK? SINAV SÜRESİ...

Sınav, 02 Haziran 2019 yurt içi ve yurt dışı sınav merkezlerinde Türkiye saatiyle10.00'da merkezi sistemle aynı anda başlatılıp tek oturum şeklinde gerçekleştirilecek.

Sınavda 4'er seçenekli 100 soru sorulacak, sınav süresi 120 dakika olarak uygulanacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.