2019 Bursluluk sınavı soruları ve cevapları

2019 Bursluluk sınavı soruları ve cevapları
Binlerce öğrencinin katılım sağlayacağı bursluluk sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı öğrenciler ve velileri tarafından merak ediliyor. MEB'in yayınladığı takvime göre, sonuçların açıklanacağı tarih belli oldu.

Bursluluk sınavı için geri sayım başladı. 2 Haziran'da saat 10.00'da sınava katılacak öğrenciler, sınavda işaretledikleri şıkların doğruluğunu teyit etmek amacıyla sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağını, bir yandan da sonuçların hangi tarihte açıklanacağını araştırıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan kılavuz ile birlikte sonuçların ne zaman açıklanacağına dair sorular yanıt buldu. Peki, bursluluk sınavı soru ve cevapları ne zaman yayınlanır? 2019 PYBS İOKBS sonuçları ne zaman açıklanacak?

BURSLULUK SINAVI SORU VE CEVAP ANAHTARI NE ZAMAN YAYINLANIR?

2 Haziran'da gerçekleştirilecek bursluluk sınavının soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Tahminlere göre, bayram tatilinin ardından sonraki hafta yani 10-14 Haziran tarihleri arasında soru ve cevapların erişime açılması bekleniyor.

 

BURSLAR NE ZAMAN VERİLECEK?

Bursluluk hakkı, sınavı kazanan öğrenciye ait evrakın e-Burs modülü üzerinden okul müdürlüğünün 30 Eylül 2019 tarihine kadar onaylamasından sonra 01 Ekim 2019 tarihi itibarıyla başlayacak.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınavın sonuçları 22 Temmuz 2019 tarihinde açıklanacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.