2019 Ekim LGS örnek sınav soruları

2019 Ekim LGS örnek sınav soruları
MEB, Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Örnek Sorular yayımlanmaya devam edecek mi? Ekim ayı örnek sınav soruları yayınlanacak mı?

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 7 Haziran 2020'de yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava yönelik ilk örnek soru kitapçığı yayımlandı.

Kitapçığa, MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün web sitesinden (http://odsgm.meb.gov.tr/) erişilebilecek. 

Örnek soru kitapçığında, sayısal ve sözel testlerde sorulacak soru sayısının yarısı kadar örnek soruya yer verildi.

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 2019 yılında öğrencilere yardımcı olmak için örnek soru kitapçıkları yayımlamıştı.

Öğrenci, veliler ve okullar tarafından memnuniyetle karşılanan bu yeni uygulamaya, MEB yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, her ay örnek soru kitapçığı yayımlamayarak devam edecek.

Ekim 2019 Örnek LGS Soruları İnceleyin:

Mayıs 2019 Örnek LGS Soruları İnceleyin:

Nisan 2019 Örnek LGS Soruları İnceleyin:

Mart 2019 Örnek LGS Soruları İnceleyin:

Şubat 2019 Örnek LGS Soruları İnceleyin:

Ocak 2019 Örnek LGS Soruları İnceleyin:

2018 Aralık Ayı Örnek LGS Soruları İnceleyin:

2018 Kasım Ayı Örnek LGS Soruları İnceleyin:

2018 Ekim Ayı Örnek LGS Soruları İnceleyin:

 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum