2019 MSÜ Sınav Sonuçları

2019 MSÜ Sınav Sonuçları
ÖSYM'nin belirlediği takvime göre sonuçların hangi tarihte açıklanacağı belirlendi. Peki, 2019 MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MSÜ sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? İşte ayrıntılar....

MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarafından askeri öğrenci adayı belirlemek amacıyla gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2019-MSÜ) bugün saat 10.15'e başladı. Adaylar, sınavda işaretledikleri şıkların doğruluğunu teyit etmek için soru ve cevapları merak etmeye başladı. Öte yandan sonuçların hangi tarihte açıklancağı da araştırılıyor. Peki, MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019 MSÜ soruları ve cevapları yayınlandı mı? İşte 2019 MSÜ sınavı ile ilgili merak edilen her şey...

MSÜ SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI

07 Nisan 2019 tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavının  (2019-MSÜ) Temel Soru Kitapçıklarına,sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 07 Nisan 2019 tarihinde saat 14.30’dan itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2019-MSÜ) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı (% 10) aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

2019-MSÜ Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (% 10) 

MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

2019 MSÜ sınavı saat 10.15'te başladı ve adaylara cevaplamaları için 135 dakika verildi. Şimdi adaylar sonuçların açıklanacağı tarihe gözlerini çevirdi. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre, 2019 MSÜ sınav sonuçarı 26 Nisan 2019 tarihinde açıklanacak.

Adaylar sonuçlarını, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresi üzerinden öğrenebilecekler.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.