2020 ATA AÖF Vize Sınavları ertelendi

2020 ATA AÖF Vize Sınavları ertelendi
Açıköğretim öğrencileri, merakla vize sınav tarihini araştırırken, Atatürk Üniversitesi'nden resmi açıklama geldi. Peki, ATA-AÖF sınavları ertelendi mi? İşte yapılan bu açıklama ile ilgili detaylar...

ATA AÖF ertelenen Ara (Vize) Sınavları 

Koronavirüs salgınına karşı ülkemiz genelinde alınan tedbirler kapsamında, 28-29 Mart 2020 tarihlerinde yapılması planlanan Ata AÖF Ara (Vize) Sınavları ertelenmiştir. Gelişmeler doğrultusunda yeni vize tarihleri belirlenerek öğrencilere duyurulacaktır.

Yeni vize tarihleri belirlendiğinde sınav merkezi değişikliği yapılabilecektir. Hangi tarih aralığında sınav merkezi değişikliği yapılabileceği ilerleyen günlerde ayrıca duyurulacaktır. 

2020 Yılı ATA AÖF Bahar Yarıyılı Ara (VİZE) Sınavı 28-29 Mart 2020 tarihinde yapılacak, sınav giriş yeri belgeleri de sınavdan bir hafta 10 gün önce yayınlanacaktı. Ancak tüm dünyayı saran Coronavirüs tehlikesi nedeniyle ATA AÖF Vize Sınavı da ertelendi.

28-29 Mart tarihinde yapılacak ATA AÖF vize sınavları için duyuru geldi. Prof. Dr. Ömer Çomaklı twiteer duyurusunda ara sınavların ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı. Prof. Dr. Ömer Çomaklı, ''Sevgili Açıköğretim Fakültesi (ATA-AÖF) öğrencilerimiz, vize sınavlarını ileri bir tarihe erteleme kararı aldık. Ara sınav tarihlerini ilerleyen günlerde, merkezi sınav yapan diğer kurumlarla görüştükten sonra sizlerle paylaşacağız.'' dedi.

  • Online deneme sınavı ekranı vize sınavı süresince (04-15 Mayıs 2020 tarihleri arasında) erişime kapalı olacaktır.
  • Sınav sonuçları 18 Mayıs 2020 tarihinden sonra topluca ilan edilecektir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.