2020 Bursluluk Sınav Sonuçları

2020 Bursluluk Sınav Sonuçları
Bursluluk sınavı bugün binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Şimdi birçok öğrenci ve veli İOKBS sonuçları açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı takvime göre, sonuçların açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, İOKBS bursluluk sınavı soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? İşte merakla araştırılan o soruların yanıtı...

İOKBS sonuçları ne zaman açıklanacak

İOKBS sonuçları 27 Eylül 2020 tarihinden itibaren http://www.meb.gov.tr ve http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinde ilan edilecektir. Okul müdürlükleri öğrenci velisinin istemesi hâlinde "Sınav Sonuç Belgesi"ni elektronik ortamdan alıp onayladıktan sonra mühürleyerek öğrenci velisine veya öğrenciye imza karşılığı verecektir.

Sınav sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız

41
168
58
167
166
86
535
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum