2020 EKPSS sona erdi

2020 EKPSS sona erdi
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sona erdi.

Sınavda adayların öğrenim düzeyine ve engel grubuna uygun 60 sorudan oluşan, 'Genel Yetenek' ve 'Genel Kültür' testleri yer aldı. Testler, her öğrenim düzeyi ve engel grubu için ayrı soru kitapçığı şeklinde hazırlandı. Saat 10.15'te başlayan sınavda, soruları cevaplama süresi 60 dakika oldu, katılımcıların engel gruplarına göre 20, 30 ve 40 dakika olmak üzere farklı ek süreler verildi. Sınavda, COVID-19 salgınına karşı tedbirler alındı. Sınav sonuçları, 17 Aralık’ta açıklanacak.

2020 EKPSS soruları ve cevapları ile ilgili ÖSYM’den henüz resmi bir açıklama gelmese de kurumun soruları bugün ya da yarın yayınlayabileceği tahmin ediliyor. Konuya ilişkin ÖSYM’den açıklama geldiği anda içeriğimizde yerini alacak. EKPSS sınav soruları ve cevapları hafta içi açıklanacak. Sınav sonuçları ise 17 Aralık tarihinde açıklanacaktır.

7
27
2
24
27
3
34
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.