2020 KPSS Eğitim Bilimleri sınav soruları nasıldı

2020 KPSS Eğitim Bilimleri sınav soruları nasıldı
6 Eylül 2020 KPSS Eğitim Bilimleri sınav soruları nasıldı, sınav soruları kolay mı zor muydu, KPSS eğitim bilimleri twitter yorumlarını yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Eğitim Bilimleri oturumu tamamlandı.

81 il merkezi ve KKTC Lefkoşa dahil 95 sınav merkezinde yapılan KPSS Lisans Eğitim Bilimleri sınavı saat 14.45'te başladı ve adaylar 80 soru için 100 dakika süre kullandı. Sabah gerçekleştirilen KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek sınavının ardından düzenlenen KPSS Eğitim Bilimleri sınavının da tamamlanmasıyla KPSS'nin oturumları sona ermiş oldu.

Alan bilgisi sınavları gelecek hafta yapılacak

2020-KPSS lisans alan bilgisi 1’inci oturumu (kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri) 12 Eylül saat 10.15'te; 2020-KPSS alan bilgisi sınavları 2’nci oturumu (hukuk, iktisat, maliye) aynı gün saat 14.45'te; 2020-KPSS lisans alan bilgisi sınavları (işletme, muhasebe, istatistik) 13 Eylül saat 10.15'te düzenlenecek. Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ise 20 Eylül saat 10.15'te; ÖABT İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmenliği Alanı Sınavı ise 14.45'te yapılacak. ÖSYM takvimine göre sınav sonuçları 22 Ekim'de açıklanacak. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sınavlarda Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirler alındığını duyurmuştu.

KPSS Eğitim Bilimleri Twitter sınav yorumları

Eğitim bilimleri kolay değildi. Kendinizi kandırmayın.
Hiçbir eğitim bilimleri sorusunu emin olamadan 75 tane işaretledim işte buna narsist patinaj denir #kpss2020
Eğitim bilimleri çok kolaydı genelde 5 şık arasında kaldım #kpss2020
Soru sormayın bilmiyorum teşekk... Şaka şaka iyi gibiydi ya en azından Eğitim Bilimleri iyiydi
Sadece nişanlısının çaldığı piyanoyu duyuyordu. Selim sen yanmışsın koçum... #kpss2020 #eğitimbilimleri
Şimdi çıkan herkes "tarihin en zor sınavıydı" der, her sene olduğu gibi ama içiniz rahat olsun zorsa herkese zor onun için umut kırmaya gerek yok Eğitim Bilimleri sınavında herkese başarılar.  #kpss2020
Bu seferki eğitim bilimleri de tarihin en kolay sınavı olarak geçebilir hala şaşkınım
Eğitim bilimleri sınavını da bitirdik. Adaylardan aldığım tepkiye göre sabahki sınav zor, öğleden sonraki sınav nispeten daha kolaymış. Özellikle Türkçe soruları hem zor hem zaman alıcıymış. Türkçe son yıllarda bütün düzey sınavlarda belirleyici oldu. Özel ders vereceğim artık.
Keşke süre biraz daha fazla olsaydı da daha fazla soru yapamasaydım... #eğitimbilimleri #kpss2020
Arkadaşlar kpss ve eğitim bilimleri seneye görüşürüz gardaşım dedi #kpss2020
eğitim bilimleri seni yendim

5
243
0
42
104
2
17
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.