2020 MSÜ sınavı ne zaman, saat kaçta başlayacak

2020 MSÜ sınavı ne zaman, saat kaçta başlayacak
MSÜ fakülte ve yüksekokullarında eğitim almak isteyen öğrenciler Pazar günü giriş belgeleri ile birlikte MSÜ sınavına girecek. Salgın döneminde gerçekleştirilecek ilk sınavlardan biri olan MSÜ için ÖSYM alınan önemleri duyurdu.

MSÜ sınavı tarihi yaklaşırken sınav giriş yerleri belli oldu. Sınava katılacak olan adaylar sınava girecekleri yer bilgilerini ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden öğrenebiliyor. ÖSYM paylaştığı video ile MSÜ için alınan önlemler anlattı. Peki MSÜ sınavı ne zaman?

2020-MSÜ SINAVA GİRİŞ BELGELERİ ERİŞİME AÇILDI

14 Haziran 2020 tarihinde uygulanacak olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-MSÜ) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 04 Haziran 2020 tarihinde saat 16.00'dan itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

MSÜ SINAVINDA MASKE TAKMAK ZORUNLU MU

Adayların maskelerini sınav salonlarındaki sıralarına oturana kadar takması gerekiyor. Sınav salonundaki sıraya oturmanın ardından maskeler çıkarılabiliyor.

2020 MSÜ SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

MSÜ SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK

MSÜ sınavı 14 Haziran 2020 tarihinde yapılacak, sınav saat 10:15'te başlayacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

18
1
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.