2021 AÖF Bahar Dönemi Çevrim İçi (Online) dönem sonu sınav sonuçları

2021 AÖF Bahar Dönemi Çevrim İçi (Online) dönem sonu sınav sonuçları
Anadolu Üniversitesi bahar dönemi 2. ve 6. yarıyıl sınavları 29-30-31 Mayıs, 4. ve 8. sınavlar ise 5-6-7 Haziran tarihlerinde gerçekleştirildi. 2020-2021 AÖF bahar yarı yılı dönem sonu sınav sonuçları açıklandı. Sonuç sorgulama için tıklayınız.

AÖF bahar dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Soruları Açık Öğretim Fakültesi öğrenciler tarafından merak konusu oldu. 2 ve 6. yarıyıl dersleri için 29-31 Mayıs tarihleri arasında online sınav gerçekleşmişti. 5-7 Haziran tarihleri arasında ise 4 ve 8. yarıyıl derslerinin sınavları gerçekleşti.

SONUÇLAR NASIL ÖĞRENİLECEK

Final sınavlarına katılan öğrenciler, sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden öğrenci giriş bilgileri ile öğrenebilecek

2020-2021 AÖF bahar yarı yılı dönem sonu sınav sonuçları açıklandı. Sonuç sorgulama için tıklayınız.

AÖF SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YAZ OKULU SINAVLARI NE ZAMAN

Aldığı derslerden yeterli kredi ve geçer nota ulaşamayan öğrenciler ise yaz okuluna devam edecek. Anadolu Üniversitesi AÖF sınav takvimi içerisinde yer alan bilgilere göre yaz okulu sınavları ise 8 Ağustos 2021 günü yapılacak

11
3
6
6
11
11
9
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.