2021 ATA AÖF güz dönemi ara sınavları ne zaman

2021 ATA AÖF güz dönemi ara sınavları ne zaman
2021 ATA AÖF güz dönemi ara sınavları ne zaman, sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak detaylar haberimizde...

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin ara sınav (vize) tarihleri belirlendi. Atatürk Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre vize sınavında OBS'de kayıtlı adresi bulunmayan öğrencilerin sınav merkezleri Erzurum olarak belirlenecek.

ATA AÖF vize sınavları ne zaman

Atatürk Üniversitesi'nin akademik takvimine göre vize sınavları 20-21 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin internet sitesinde yer alan soru-cevap bölümünde öğrencilerin kafasındaki soru işaretlerinin giderilmesi amaçlanıyor. ATA AÖF sınavları nasıl yapılır? sorusuna şöyle yanıt verilmiş: Fakültemizde bir eğitim öğretim yılı içerisinde her dönem için bir adet ara sınav (Blok Uygulama dersleri hariç) ve bir yarıyıl sonu sınavı ile bir bütünleme sınavı yapılmaktadır. Ayrıca kayıtlı olduğu programın bütün derslerine kayıt yaptırmış ancak FF harf notu alarak mezuniyeti için en fazla üç dersi kalmış olan öğrencilere eğitim öğretim yılı sonunda bir defaya mahsus olmak üzere mezuniyet üç ders sınavı yapılır. Sınavlar tüm ülkede merkezi sınav yöntemiyle gözetim altında (yüz yüze) gerçekleştirilmektedir.

5
5
6
2
5
3
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.