2021 AUZEF Ara Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı

2021 AUZEF Ara Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı
13-14 Kasım 2021 AUZEF Ara Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı. AUZEF sınav giriş belgeleri için beklenen açıklama geldi.

AUZEF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı 9 Kasım tarihinde İstanbul Üniversitesi tarafından erişime açıldı. Ders kayıtları sonrası vize sınavlarına hazırlanmaya başlayan uzaktan eğitim öğrencileri, üniversitenin takvimine göre 13-14 Kasım tarihlerinde söz konusu sınava katılacaklar. Ara sınava ait sınav giriş belgeleri http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden alınacak.

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI

Üniversiteden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; Değerli Öğrencilerimiz, 13 - 14 Kasım 2021 tarihlerinde yapılacak ara sınava ait sınav giriş belgeleri yayınlanmıştır. http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak sınav giriş belgelerinizi alabilirsiniz.

13 - 14 Kasım 2021 tarihlerinde yapılacak ara sınava ait sınav giriş belgeleri yayınlanmıştır. Sınav giriş belgelerinizi http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak alabilirsiniz.

5
34
14
6
37
44
47
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.